Kvalitetslegetøj til de mindste

Vil du være sikker på at dine små børn har det bedste legetøj, skal du tage  et kig på Playmobil’s 123 serie. Det er uforgængeligt legetøj, som holder til alt hvad barnet finder på. De fleste kender Playmobil fra deres egen barndom, og rigtig mange har stadig noget liggende fra dengang, som er så godt som nyt.

Playmobil er også fri for skadelige stoffer, og du kan trygt overlade dit barn til leg med Playmobil 123 serien, som er designet til de mindste børn fra halvandet år op til 3-4 års alderen.

Playmobil 123 findes i en række forskellige temaer, og dit barns fantasi bliver rigtig styrket i legen med de små figurer.

Du kan se et udvalg af Playmobil  – Klik her

Hvem er de og hvad laver de? – Playmobil

Det Tyske mærke Playmobil er et kvalitetslegetøj som holder i mange år. Du finder mange forskellige pakker og temaer som f.eks. pirater, bondegårde, zoologisk have, prinsesseslotte, politi og mange flere forskellige pakker.

De forskellige Playmobil temapakker:

Playmobil City Action

Playmobil City Life

Playmobil Country

Playmobil Knights og Dragons

Playmobil Pirates

Playmobil Princess

Playmobil Special Plus

 

Info

Hvor høj er en playmobil figur?

7,5 cm. Høj

Hvornår blev den første playmobil mand lavet?

I starten af 70érne. I 1974 ved en legetøjsmesse i Nürnberg blev de for første gang vist frem.

I alt 3 figurer. En indianer, en arbejder med en rive og en ridder.

Vi skulle frem til 1076 før den første kvindelige playmobil-figur kom.

Hvem opfandt Playmobil?

Firmaet bag var :  Geobra Brandstätter
Ejer : Horst Brandstätter

Designer: Hans Beck

Så det var Hans Beck der har tegnet figurerne, men firmaet Geobra Brandstätter der stod bag dem.

Hvem laver Playmobil?

Brandstätter Group hedder de i  dag og ligger i Zirndorf i Tyskland. Samme sted som de også har åbnet Playmobil FunPark.

Hvad er Playmobil FunPark?

Vi har besøgt Playmobil FunPark en gang. En rigtig fin park, hvor det er bygget op omkring playmobil og deres figuere. Forlystelsesparken er en park hvor børn for brugt deres kroppe og masser af leg. Det er ikke hvor ungerne bare sætter sig ned i en karrusel og får en tur. Nej, her skal kroppen bruges. F.eks. Både der drives på håndkraft, gokarts, legetårne, ”malk en ko”, en stor borg og meget mere…. En rigtigt sjovt sted for hele familien. Vi anbefaler dog familier med børn i 2-10 år. Et besøg værd.

One Response to “Kvalitetslegetøj til de mindste”

  1. Vibeke says:

    Super godt link !! Tak for det… jeg elskede playmobil da jeg var barn i 80’erne 🙂 Jeg vidste slet ikke, at man kunne få playmobil til børn på 1-3 år! Det ser bare så fedt ud!

Leave a Reply