Vind en babypakke

Ovre på vores søsterside Borneguide.dk kan du lige nu vinde en børne- eller babypakke til en værdi af 1000 kr. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at tilmelde dig nyhedsbrevet. Det kan du gøre lige her: Vind en babypakke.

Borneguide.dk er en helt ny side, hvor du vil kunne finde en masse nyttige ting til børn og baby – Alt lige fra shoppingtips over artikler om børn og familie og selvfølgelig konkurrencer og den slags.

babypakken du kan vinde har som nævnt en værdi af 1000 kr. Hvis du er så heldig at vinde, må du meget gerne oplyse dit navn og barnets køn – Så kan du få en pakke der er helt tilpasset til dig og dit barn.

Når du modtager nyhedsbrevet fra borneguide.dk er du altid opdateret med det seneste nye. Det er i nyhedsbrevet du finder links til gode ressourcer, tips om udsalg og gode tilbud, og ikke mindst selvfølgelig links til alle de gode konkurrencer.

Du kan være sikker på, at din email ikke gives videre til andre – så du bliver altså ikke tæppebombet med email fordi du tilmelder dig borneguide.dk’s nyhedsbrev.

5 Responses to “Vind en babypakke”

 1. Karina says:

  😉

 2. rosangela says:

  jeg skal have en baby 7 juli. jeg kunne godt tænke mig have en babypakke

 3. Jennie says:

  Min mand og jeg venter vores første fødte, en søn, den 7 august 2014?
  Så en gratis baby pakke er da ikke af vejen

 4. anni says:

  skal være mormor til en dejlig dreng i sept. 2015. MIT FØRSTE BARNEBARN. Så det ville være skønt at kunne give en ekstra lille pakke 🙂

 5. Kamma Jensen says:

  Jeg skal være mormor også, men da pengene ikke er de store, vil jeg så gerne give verdens bedste datter og svigersøn en gratis pakke også.
  De skal have en pige den 17 – 9 så tiden går bare.

Leave a Reply